detta va så fint

112691-62
ja detta är ett PILGRIM...........har aldrig sett det innan.............de som finns här på MATAS o på lite andra ställen....DE E SÅ OFANTLIGT DYRA...................men detta är på auktion..........JA GISSA VAR..........och det vill jag ha.................

mannen är på tur o ska hämta våra gäster vi ska ha i helgen..........eller ja, bara till i morgon. Vi ska käka lite gott o ta lite gott rödvin................BLIR VÄL ARGENTO.................är sååååååå gott.

ska käka inbakad fläskfile me gorgonzola, potatisgratäng med mycket vitlök o gräde................mumsmums.
sallad på basilika o körsbärstomater, vitlök o vit balsamico.
vitlöksbröd.

Det  är en kille som också spelar handboll.fast i div 1 som också är från estland. Ravo heter han o så e hans käresta med..............kan bara ike huska vad hon heter. men det finner jag ut av.!!

Så nu håller jag o prinsarna på OCH SORTERAR LEKSAKER.....................vilket negerjobb..............tar aldrig slut.

små lego försig, Duplo försig, bondgårdar o alla djur, turtles, jaallt va de har..........tågbanor, bilar, ja.........SNACKA INTE OM ATT DET LIGGER HULLER OM BULLER..................

Är det lönt egentligen???????

fast vad gör man inte för sina små älsklingar................. 

Kommentarer
Postat av: belle

Man får göra det ibland, dock varar det ju inte för en lång stund..när de har lekt några ggr ser det likadant ute igen...Ha en trevlig kväll..med god mat..låter det som!
Kram!

2006-11-18 @ 12:33:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback