verkligen ett efterlängtat möte

....... hade kört ner till pärlan FLENSBURG, för att uträtta en del väldigt viktiga saker o passade på att ta en raid på stan i alla dess utbud av urhärliga butiker.

Stod på Douglas o höll på att få en lille gave till Kasper inslagen då han snart har födelsedag, när en väldigt bekant stämma frågar försiktigt.....- Är det du Malin.ja sa jag.o gissa vem det var.............

VÅRAN ÄLSKADE BARNFLICKA vi hade när vi bodde i wassersleben........MEIKEN!!!!!!!

Blev så glad av att se henne att nästan tårarna trängde fram, samma för henne. När hon fick se killarna sa hon bara,,,,,,,de är så fina.o har blivit så stora.

Grejen va att när vi flyttade från flensburg till skjern här i danmark, hann vi liksom inte ta farväl av alla som vi egentligen hade tänkt, Vi drog till Estland o sverige på vägen hem, skulle flytta på torsdagen o vi kom hem på måndagen .hade inget packat överhuvudtaget.....SÅ DET BLEV VÄLDIGT BRÅDIS MED PRECIS ALLT!!!!!!!

SÅ gissa om jag har haft DÅLIGT SAMVETE... meiken ställde upp precis närsomhelst o tog ungarna så vi kunde hitta på lite eller om Mr P spelade match sent mitt i veckan.

Hon va o är en riktig pärla

Det roligaste nu med henne är att hon ska bo i danmark i aalborg o läsa där.så har hennes pojkvän sommarhus i HVIDE SANDE................ bättre än så kan det inte bli........så nu ska vi verkligen ta upp kontakten igen...............efter över 1 år..

MEINE FRESSE VAD TIDEN GÅR SNABBT!!!!!!

TROR HON MED TÄNKER PÅ OSS NU................

She really was the best för pojkarna.......

saknar henne riktigt mycket............


Kommentarer
Postat av: meiken

Hejsa søde
tusind tak for disse søde ord.
Jeg var meget glad for at møde dig igen og jeg håber vi ses igen om det så bliver i Aalborg, Flensburg, Skjern eller Hvide Sande
Jeg ønsker dig alt godt i fremtiden
PS: Jeg nød at hjælpe dig

kram

2006-10-30 @ 22:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback