JA DET HAR NOG ÄNDRATS

Är så glad.................Barnen sov till halv 7 imorse............sov ingen middag.hann med middag bägge två-.............Blev deras favorit idag..........FALUKORV MED MAKARONER..........

Ska ju på en lille miniferie till helgen....nämligen till YSTADEN..............vi ska på DOP..............SKA BLI RIKTIGT TREVLIGT!!!!!

Ogissa om vi ska handla med hem............MAKARONER...............DET E SÅ DYRT HÄR....MAN KAN BARA KÖPA SÅNNA MINIATYRPÅSAR..........inte alls som KUNGSÖRNENS SNABBISAR..............som e så gott o nimt o göra när det ska gå hurtigt.

Blev den maten idag, för MR P skulle på bortamatch..UPPVISNINGSMATCH mot AUSTRALIEN............ja man tackar ja.det e inte varje dag som det är australiensare här o spelar handboll.............Nej.det är så att de ville ha nån uppvärmning inför VM..........så de ville spela mot SKJERN.o de får ju också ha lite träningsmatcher innan uppstarten är igen den 9 februari.

Så nu sitter jag här.barnen sover..............jag har tagit mig ett glas rött jag hade öppet.

O gissa om prinsarna längtar efter o få komma till mormor o morfar igen..........de tycker det e kul.

Dop presenten ska hämtas fredag eftermiddag.............Prinsarna e på dagis till 3, mannen tränar till 4 o jag ska va hemma o packa det vi ska ha med.

BLir ju inte så mycket för det är ju bara 2 nätter vi ska vara iväg.

Kattvakt e ordnad...............Tränarens kone ska ta dem.......super!!!!!!

SÅ NU KAN DET BLI FREDAG......................Vi e klara att ta av sted

BARA BROARNA ÄR ÖPPNA.............................

HÄR SKA DET BLÅSA 41 SEKUNDMETER...........IALLAFALL HÄR PÅ VÄSTJYLLAND..VET EJ HUR DET ÄR LÄNGRE BORT MOT BRON TILL........MEN VI SKA JU ÖVER...........3 STYCKEN...............

annars får vi dra på lördagmorgon TIDIGT................MEN ÖVER.JA DET SKA VI.........

VI E JU GUDFÖRÄLDRAR...............SÅ DET MISSAR MAN JU GÄRNA INTE..............

HÅLL TUMMARNA..............

vill ni veta erat väder......................................

gå in på................www.AccuWeather.com         o skriv i var ni bor.så har ni vädret där i 15 dygn framöver...............VÄLDIGT PÅLITLIGT !!!!!!!

PROVA DET

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback